Vaktmestertjenester Februar/Mars 2018

Arbeidsforholdet med gjeldende vaktmester opphøres fom. 01.april 2018. Styret arbeider for tiden med ansettelse av ny vaktmester med virkning fra april. Gjeldende vaktmester har nå også blitt sykmeldt ut til midten av mars, slik at styret ser seg nødt til å leie inn tjenestene nødvendig frem til egen vaktmester kan gjenoppta oppgavene i borettslaget. I en periode fremover mot april må beboerne derfor beklagligvis regne med nedsatt vaktmestertjenester. Måking vil bli forsøkt prioritert i forbindelse med innleide vaktmestertjenester de neste to måneder.

Vaskekort fylles opp hos Styreleder Lars Hagen i Trudvangveien 21 i denne overgangsperioden. I mars kan dette fylles 13. mars mellom kl 18-19. Anbefaler de med stort behov om å fylle opp slik at det holder frem til april/mai.

Mvh,
STYRET

Det er stengt for kommentarer.