Påskeinfo fra Styret

NY VAKTMESTER

Vår nye vaktmester Erik Dober starter hos oss tirsdag 3. april.

Erik er 48 år og kommer fra Sveits.

Han har bodd  ca. 10 år i Norge, og har erfaring som vaktmester og har erfaring med hage-og blomsterstell.

Så hvis du ser en høy og mørk mann som rusler rundt i gården vår så er det Erik som prøver å gjøre seg litt kjent før oppstart.

Han har fått tilgang til vaktmesterleiligheten,  og etter at han har pusset opp litt (maling ) så vil han bo fast i leiligheten.

Vi håper alle vil ta vel i mot han og bidra til at han også vil trives hos oss her i AS Trudvang.

ØVRIGE SAKER

Alle kan bidra med å følge husordensreglene som er nedfelt for aksjelaget. Dette gjelder bl.a å ikke benytte oppgangene og de øvrige fellesarealene til å lagre sykler, barnevogner, akebrett, skohyller, lyslykter, skatebord, parkettblanker, tennveske, griller trillelbagger etc.  Vaktmesteren har nedfelt i arbeidsinstrukesen sin at alt som står i fellesarealene skal fjernes. Slike gjenstander vil bli lagt ut på «Finn.no  – Gis bort» fortløpende.

 Relatert til ovennevnte  har vi  også fått anmerkning fra forsikringsselskapet.  Norsk Brannvern som vi benytter til vårt felles varslingsanlegg var vel heller  ikke imponert over noen av oppgangene våre.

Styret er ansvarlig for at disse reglene overholdes og kan  i ytterste konsekvens bli ansvarlige hvis dette ikke gjennomføres.

Eneste som kan settes i sykkelbodene er sykler. Det er en bod i hver blokk merket sykkelbod. Andre gjenstander vil bli fjernet ved å gis bort på Finn, tiden vaktmester bruker på dette må de ansvarlige stå til ansvar for å kompensere for.

Det er per i dag 1 ledig plass i barnevognskuret. Kr. 100,- pr. mnd. Ta kontakt med styret dersom du er interessert.

Når det gjelder rullatorer og tilrettelegging av hjelpemidler fra Nav, så tillates rullatorer å settes i oppgangene så lenge det ikke er til sjenanse/sperrer rømmingsveier  for de øvrige beboerne.

I Hammerstadgaten 34 er det en beboer som har heis som er tilrettelagt fra Nav.

Tilsvarende vil komme i Trudvangveien 17.

 

Styret  ønsker  alle en god påske.

Det er stengt for kommentarer.