Trudvangveien 17 ca. 1930

AS Trudvang ligger sentralt til på Majorstuen. Bygningene ligger i et lite trafikkert område og det er lagt stor vekt på å etablere en trivelig og sosial gård med grøntområde, sitteplasser, sandkasse, huske for barna og muligheter for grilling om sommeren.

Trudvangkomplekset består av 96 boenheter.

I umiddelbar nærhet finnes blant annet Majorstuen T-banestasjon hvor samtlige linjer stopper, og Bogstadveien med et stort utvalg av butikker og tjenestetilbud. Vigelandsparken og Colosseum kino ligger et lite steinkast unna.

Denne nettsiden er en av AS Trudvangs hovedkanaler for informasjon til boligselskapets aksjonærer og beboere. Her finner du blant annet informasjon om boligselskapet og kontaktinformasjon. Enten du har bodd her en stund, er ny beboer eller vurderer å flytte hit, oppfordrer vi til å bruke nettsiden aktivt for å finne informasjon om hvordan det er å bo hos oss og oppdateringer med aktuell informasjon.

NÆRINGSLOKALER

I Trudvangveien 25 ligger restauranten og take away AKITA SUSHI som er kjent for god sushi og konkurransedyktige priser.

Telefon 92 15 82 55

E-post: the_chef[at]akitasushi.no

I Trudvangveien 17 ligger frisørsalongen SALONG HÅRFAGRE profesjonell dame- og herrefrisør og konkurransedyktige priser.

Telefon: 22 46 90 71

E-post adresse: salong.haarfagre(at)gmail.com