Om oss

AS Trudvang ligger sentralt til på Majorstuen. Bygningene ligger i lite trafikkert vei og det er lagt stor vekt på å etablere en trivelig og sosial gård med grøntområde, sitteplasser, sandkasse, huske for barna og muligheter for grilling om sommeren. I umiddelbar nærhet finnes blant annet Majorstuen T-banestasjon hvor samtlige linjer stopper, og Majorstuen sentrum med et stort utvalg av butikker og tjenestetilbud.
Nettsiden er en av AS Trudvangs hovedkanaler for informasjon til boligselskapets aksjonærer og beboere. Her finner du blant annet informasjon om boligselskapet og kontaktinformasjon. Enten du har bodd her en stund, er ny beboer eller vurderer å flytte hit, oppfordrer vi til å bruke nettsiden aktivt for å finne informasjon om hvordan det er å bo hos oss og oppdateringer med aktuell informasjon.

NÆRINGSLOKALER

I Trudvangveien 25 ligger restauranten og take away OSLO SUSHI som er kjent for god sushi og konkurransedyktige priser.

Telefon og meny

I Trudvangveien 17 ligger frisørsalongen SALONG HÅRFAGRE profesjonell dame og herrefrisør og konkurransedyktige priser. Telefon nummer 22 46 90 71 og e-post adresse salong.haarfagre(at)gmail.com